Velkomsthilsen til nye borgere i Ejer Bjerge

I lokalrådet har vi længe haft et ønske om at byde tilflytterne i Ejer Bjerge velkommen med en lille hilsen. Derfor er vi glade for at fortælle, at velkomstpakken nu er en realitet og deles ud til alle nye tilflyttere i vores skønne område.

Hvordan får jeg fat i en lokal håndværker? Kan man gå til yoga i Ejer Bjerge? Og hvor kan vi få passet vores børn?

Lille gave fra lokale erhvervsdrivende
Spørgsmålene kan være mange, når man flytter til et nyt lokalområde, og derfor har vi samlet de vigtigste informationer i den nye velkomstpakke, som deles ud til alle nye tilflyttere i Ejer Bjerge, som er flyttet hertil efter 1. oktober 2020.

Desuden er der en lille velkomstgave i pakken fra nogle af vores lokale erhvervsdrivende; lige nu er det en flaske vin fra Dagli’ Brugsen, et gavekort til Tømrer, Murer og Kloakmester John A. Laursen, et gavekort fra Vega A-S, et gavekort til Sindsro Yoga, et glas honning fra Honninghuset, et gavekort til et gratis juletræ fra Elisabeth og Palle Myrdal og et gavekort til Tåning Forsamlingshus.

Fra lokalrådet skal der lyde en stor tak til de lokale erhvervsdrivende, som bidrager til pakken. Hvis du ønsker at være med og sponsorere en lille gave til velkomstpakken, er du altid velkommen til at kontakte os i lokalrådet Ejer Bjerge og aftale nærmere.

Tip os om ny tilflyttere
Og hvordan finder vi så frem til de nye tilflyttere?

Jo, vi har alle et ansvar for at byde nye folk velkommen i Ejer Bjerge, og som en del af det har vi lokale ansvarlige i Ris, Ejer, Tebstrup, Horndrup og Tåning, som du kan kontakte, når der flytter nye folk ind på din vej eller nabolag. Så sørger de for at kigge forbi med en velkomstpakke og byde de til de nye borgere i Ejer Bjerge velkommen:

  • Ris: Line Eriksen, 5215 1418
  • Horndrup: Viggo Rasmussen, 4018 9357
  • Tåning: Karin Toftegaard, 2460 2452
  • Ejer: Claus Følle, telefonnummer, 22508838
  • Tebstrup: Ingrid Franciska Thrane, 2020 2788

Som ny tilflytter er du også meget velkommen til at kontakte en af kontaktpersonerne på ovenstående liste.

Velkommen til!

Tak til vores sponsorer: