I skønne omgivelser mellem Tebstrup og Ris ligger Landsbyordningen Ejer Bavnehøj, som danner rammen for områdets børn fra de er 0 til 13 år.

Under ét tag findes nemlig en integreret institution med børn fra Tebstrup, Ris, Ejer, Tåning og Horndrup – samt børn fra et par af de øvrige nabobyer. Landebyordningen består af en hyggelig vuggestue og skøn børnehave – og samtidig en fantastisk skole, SFO og Klub, hvor børnene kan have en hverdag til og med 6. klasse. 

Landsbyordningens vuggestue og børnehave holder til i flotte og moderne rammer med masser af plads både inde og ude, og vi har dedikerede voksne, der giver vores børn et sjov, rart og lærerigt børneliv sammen.

Skolen har ét spor på hver årgang, fine faglokaler og dygtige og engagerede lærere. Vi arbejder sammen og på tværs af klasser og fag – både i det daglige og i løbet af året på planlagte fællesdage med et bestemt tema. Én dag om ugen samles elever, lærere og skolepædagoger i vores festsal, hvor vi synger og skiftes til at vise hinanden, hvad vi er optagede af i de forskellige klasser.

Efter skoletid kan vores skolebørn tjekke ind i henholdsvis vores SFO eller Klub. Her er de voksne klar til at tilbyde aktiviteter i vores store og gode hal, kreative sysler, brætspilsturneringer, båldage og mulighed for at være sammen med vennerne i fritiden om lege, som børnene selv finder på.

Sidst men ikke mindst har vi et produktionskøkken, hvor der hver dag bliver lavet mad af vores gode køkkenhold. Maden kan købes af lille som stor og sælges på frivillig basis til alle børn i både vuggestue, børnehave og skole. Læs mere om de forskellige ordninger ved at klikke på nedenstående link. Det er også vores køkken, der bager brød eller laver små eftermiddags-snacks til de forskellige frugtordninger i vuggestuen, børnehaven, SFO og i Klubben.

Læs mere om landsbyordningen her

Kontakt vuggestue, børnehave, skole, SFO eller klub her