Ny i Ejer Bjerge

Vi har snakket med en god håndfuld familier i forskellige aldre – og fælles for dem er, at de er rigtig glade for at bo i Ejer Bjerge. Det er de på grund af den smukke natur, de gode børneinstitutioner og fordi infrastrukturen er i top. Og mange andre ting, faktisk.

Læs for eksempel om Helle og Morten, som har slået sig ned ude på landet i Ejer Bjerge med mulighed for at holde dyr og gå på jagt. Eller om Pia og Hans, som nyder de mange nabokomsammener, fællesspisninger og områdets mange naturoplevelser.

Og kig også på historierne fra Amalie og Simon, Ingelise og Johannes, Lea og Casper, Lea og Tobias, Louise og Jes samt Mette og Frede.

Velkomstgave til alle tilflyttere
Som ny i Ejer Bjerge kan du glæde dig til at få besøg af en af os fra lokalrådet, som hilser på og overrækker en velkomstgave, der er fyldt med gode sager og gavekort fra de lokale erhvervsdrivende i Ejer Bjerge.
Læs mere om velkomstgaven.

Gratis det første år
Som tilflytter i Ejer Bjerge får du et gratis medlemskab af en valgfri forening i det første år. Kontakt den forening, du ønsker medlemskab af direkte og aftal nærmere – eller kontakt os på info@ejerbjerge.dk.