Legepladser i Ejer Bjerge

Der findes mange forskellige legepladser i Skanderborg Kommune, her i blandt dem i Ejer Bjerge. Ved Landsbyordningen Ejer Bavnehøj er der legepladser til alle aldre fra vuggestuen til klub. Desuden ligger der en lille offentlig legeplads i Tebstrup, og der er gode legemuligheder ved , og der er gode legemuligheder ved mødestederne i Tåning og Ejer.

Legepladsen på Landsbyordningen

På Landsbyordningen Ejer Bavnehøj leger børn i alle aldre hver dag på de fine legepladser, som er tilknyttet børnehaven, vuggestuen og skolen.

Men når dagen er slut – og i weekenderne – bliver legepladserne ikke lukket. De kan nemlig frit benyttes uden for Landsbyordningens åbningstid – til fri leg og hygge for alle legebørn i Ejer Bjerge. Husk blot at behandle legepladserne, som om den var din egen – og husk at rydde op efter dit besøg.

I skolegården ligger den fine multibane, som indbyder til alle slags boldspil – og den er ligeledes åben hele ugen. Desuden kan du finde en crossfit-bane til de lidt større børn ved skolens sportsplads.

Landsbyordningens legepladser finder du på Risvej 28.

Legepladsen på J. P. Sørensens Vej

Legeplads i Ejer Bjerge

I hjertet af Tebstrup ligger den offentlige legeplads på stien ved J. P. Sørensens Vej. Her er rutchebane, legehus og gynger – og en bænk til de voksne. Legepladsen kan benyttes i alle døgnets timer. Husk at rydde op, så legepladsen er klar til de næste legelystne børn og voksne efter dit besøg.

Legepladsen ligger ved siden af J. P. Sørensens Vej 20.

Læs mere om Landsbyordningen Ejer Bavnehøj her

Læs mere om Dagplejen i Ejer Bjerge her 

Legeplads i Ejer

Ved det hyggelige mødested i Ejer er der gynger og sandkasse samt bålhytte og grill til fri leg for voksne og børn.

Læs mere her.

Læs mere her.

Legeplads i Tåning

I skovkanten over for Tåning gamle skole ligger “Den genfundne Sportsplads”. Her er der plads til leg og aktivitet på tarzanbanen, i gyngerne, hængekøjer og bålhytten – eller med et spil Kryds&Bolle.

Læs mere her.