Louise og Jes

Vi vidste med det samme, at det var her, vi ville bo!

Hvem?

Louise, Jes og døtrene Karla (2018) og Esther (2019). Sammen med den lille familie bor den søde, franske bulldog, som hedder Bongo.

Hvor har I slået jer ned?

Familien bor i den hyggelige landsby Ris i Ejer Bjerge

Hvorfor Ejer Bjerge?

Inden Louise og Jes flyttede til Ris, boede de i Skanderborg.

”Vi kunne godt lide Skanderborg, hvor vi boede før, men ville gerne lidt ud på landet. Så da Louise blev gravid med Karla, fandt vi huset her i Ris. Det var det første vi kiggede på, og vi vidste med det samme, at det var dette hus og denne by, vi ville bo i”.

Hvornår flyttede I hertil?

Louise og Jes flyttede ind i huset i Ris i marts måned 2018, da den ældste datter stadig var inde i maven.

Hvordan med arbejde?

Når Louise ikke er på barsel, arbejder hun som social- og sundhedsassistent på et plejehjem i Højbjerg. Jes arbejder som pædagog på Sølund i Skanderborg.

”I forhold til vores arbejde, så er det dejlig nemt med motorvej tæt på, og det er skønt, at der nu er kommet tre spor på motorvejen i begge retninger mod Aarhus. Og et er ovenikøbet muligt for Jes at cykle ind til hans arbejde i Skanderborg”.

Og børnene?

Karla går i dagpleje i Tebstrup og er rigtig glad for de hyggelige og trygge rammer. Lille Esther er stadig hjemme hos mor på barsel, og de nyder godt af en skøn mødregruppe med andre babyer og mødre fra Ejer Bjerge. Desuden besøger de den lokale legestue hver onsdag på Præstegården. 

Hvad med fritiden – bruger I Ejer Bjerges foreninger?

”Vi har ikke brugt Ejer Bjerges foreninger endnu. Vi har været i gang med en større renovering af huset og fået to børn med et års mellemrum. Men med tiden – og når pigerne bliver lidt større – vil vi kigge på de mange muligheder for at dyrke sport, som foreningerne i Ejer Bjerge tilbyder”.

Hvordan med nabolivet og de lokale generelt? Hvordan har det været at være ny i Ejer Bjerge?

”Det har været så godt at flytte hertil. Vi har nogle rigtig søde naboer, som også er super hjælpsomme. Det er jo altid sjovt at være de nye, og vi har lært mange nye mennesker at kende. Det er vildt hyggeligt og dejligt, og vi føler os meget velkomne her i Ris”.

”Vi har blandt andet været til byfest her i september, hvor vi også mødte en del andre fra byen. De fleste ved jo hvem vi er, da vi købte et hus af en ældre herre, der havde boet i byen siden 1970… Og vi er efterhånden ved at have lært de fleste at kende”.

Er der noget, der har overrasket jer, efter I er flyttet til Ejer Bjerge?

Gæstfriheden har overrasket Louise og Jes:

”At blive inviteret ind i en andens hus, uden man kender dem. Det har vi oplevet flere gange, og det er rigtig dejligt, for så føler man sig rigtig velkommen her i den lille by”.