Dagplejen Hylke-Tebstrup

For Ejer Bjerges mindste poder kan institutionslivet begynde i vores hyggelige dagpleje. Her bliver de 0-3-årige passet i et lille, trygt og overskueligt miljø af vores knalddygtige dagplejere. Der er fire dagplejere i Hylke-Tebstrup dagplejegruppen

I dagplejen er det den samme voksne, der passer barnet hele dagen hjemme hos dagplejeren. Mere hjemligt bliver institutionslivet ikke!

Hverdagen i dagplejen 
Hverdagen i dagplejen er bygget op om rolige rutiner, som børnene trives i. Vi leger inde og ude. Nogle dage tager vi på ture i klapvogn eller på ladcykel, andre dage tager vi ud og kigger på naturen og dyrene i området. I løbet af året vil der også være arrangementer som for eksempel salmesang, “Dagplejens dag” og “De små synger sammen”.

Og ellers er der også plads til en masse rolige dage hjemme hos dagplejeren, hvor vi leger med dukker, biler, sangkuffert og fordyber os i det, som børnene er optagede af her og nu.

Legestue i forsamlingshuset
Dagplejerne holder fælles legestue i Tebstrup Forsamlingshus hver anden tirsdag. På den måde lærer børnene de andre jævnaldrende i lokalområdet at kende og bliver klar til børnehavelivet.

Læs mere om Landsbyordningens børnehave her.

Læs mere om dagplejen og skriv dit barn op her.

Dagplejerne i Tebstrup

Helle
Helle Damsgaard Christiansen har to faste dagplejebørn og plads til to gæstebørn. Hun bor sammen med hendes mand på Tåningvej, lidt uden for Tebstrup.
Dorte
Dorte Dalgaard Toustrup er fast dagplejer og bor sammen med hendes mand og to store døtre på J. P. Sørensens Vej i Tebstrup.
 

 

Galleri

DagplejenDagplejenDagplejen