Kraftcenter Ejer Bavnehøj – et aktivt samlingssted for hele lokalområdet

Lokalrådet Ejer Bjerge har en vision om at gøre Landsbyordningen Ejer Bavnehøj til et endnu mere aktivt og centralt samlingssted for fritidsbrugere, så langt flere borgere i Ejer Bjerge vil bruge stedet i fremtiden.

Det kan gøres ved at bygge nye faciliteter og/eller omforme de nuværende, så de bliver mere tilgængelige og brugbare. Eller er det blot ved at starte nye aktiviteter. Eller noget helt andet?

Vi vil meget gerne høre din mening, om hvad der skal til, hvis du skal bruge Kraftcenteret meget mere aktivt i fremtiden?

Derfor indbyder vi til fysiske møder på 1 times varighed, hvor DGI-konsulenter interviewer deltagerne om ideer og muligheder. På den måde får vi et godt indtryk af, hvad du mener, der skal til for at tiltrække flere børn, unge, voksne og seniorer til Kraftcenteret. Og din mening er vigtig!Du kan vælge mellem følgende møder, der foregår i Landsbyordningens mødelokale på 1.sal:

For alle de unge (13-18 årige) i området:

Tirsdag den 11. maj kl. 18.00-19.00

For alle andre:

Mandag den 10. maj kl. 19.30-20.30

eller

Tirsdag den 11. majkl. 19.30-20.30

TILMELDING og yderligere info: Skriv til DGI konsulent Flemming Mølgaard på fm@dgi.dk

Du må meget gerne give invitationen videre og opfordre naboer, bekendte mv. til at melde sig til, for vi vil meget gerne høre noget fra folk, der ikke i dag kommer i Landsbyordningen i fritiden.

Alle tilmeldte bliver inviteret til fernisering af Lokalrådets opsamling fra møderne og oplæg til opgradering af Landsbyordningen til et Kraftcenter torsdag den 10. juni kl. 19.30-21.00 i Festsalen  

Vi sørger selvfølgelig for god plads, afspritningog andre corona-tiltag.

Vel mødt – vi glæder os til at se dig!

Bedste hilsner fra styregruppen og bestyrelsen for Lokalrådet Ejer Bjerge

Tilmelding og yderligere info: Skriv til DGI konsulent Flemming Mølgaard på fm@dgi.dk