Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Unik koncert i Tåning kirke

oktober 26 @ 19:30

Gratis
Onsdag d. 26. oktober kl. 19:30 slår vi dørene op i Tåning kirke til en spændende og helt unik koncert. Ved orglet sidder Jakob Lorentzen som til daglig er organist i Holmens Kirke i København. Han vil improvisere musik til stumfilmen “Byens Lys” med Charlie Chaplin, som vises på et stort lærred i kirken.
Den romantiske komedie ‘Byens lys’, der også er kendt under sin originale titel ‘City Lights’, er blandt Charlie Chaplins mest velkendte værker. Stumfilmen fortæller den rørende historie om Chaplins klassiske Vagabond, der bliver forelsket i en blind Blomsterpige, som forveksler ham for en millionær. Chaplin tager forskellige stillinger på jobmarkedet i et forsøg på at skaffe penge til en operation, der vil give Blomsterpigen synet tilbage. Men til sidst må Vagabonden droppe sine mange forklædninger og lade Blomsterpigen acceptere ham som – eller afvise ham for – den, han virkelig er.
Organisten Jakob Lorentzen, har specialiseret sig i at improvisere på orgel til stumfilm, sådan som man også kunne opleve det i biograferne helt op til begyndelsen af 1960’erne.
Jakob Lorentzen fejrer i år 25 års jubilæum som 1. organist i Holmens Kirke og Christiansborg Slotskirke. Jakob er efterspurgt både som solist, dirigent og akkompagnatør med utallige koncerter i ind- og udland. Han underviser på musikkonservatoriet i improvisation, og er hyppigt tilknyttet Det Kgl. Teater som korsyngemester for Operakoret. I 2018 modtog han Frobeniusfondens Store Pris, og i slutningen af 2019 blev han Ridder af Dannebrog.
Kom og oplev Jakob Lorentzens fantastiske musik til Chaplin klassikeren ‘Byens lys’

Detaljer

Dato:
oktober 26
Tidspunkt:
19:30
Pris:
Gratis

Arrangør

Ovsted, Tåning, Hylke kirker

Sted

Tåning kirke

SKAL DIT ARRANGEMENT OGSÅ MED I KALENDEREN?

 

  • Mailen skal indeholde enten et link til en omtale af arrangementer på jeres egne platforme eller en beskrivelse af oplysninger om sted, tidspunkt, evt. tilmelding og pris plus andre relevante oplysninger
  • Send det gerne i rigtig god tid før arrangementet