Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Slåbrock trio

januar 20 @ 13:00

Kjeld Torbjørn er stadig med og lige så sjov og underholdende, som folk husker ham. Med sig har han to dygtige unge musikere og i fællesskab spiller de alle de skæve sange om To gears Diesella” , ”A’e så glå ve dyjr” og ”Er min ring mon for stram til din finger” og mange flere. Det bliver en underholdende eftermiddag.

– Ikke for at prale, men… jeg er ofte er blevet sammenlignet med Bob Dylan. Og med Anne Linnet. Siger Kjeld Torbjørn – og tilføjer med sit karakteristiske skæve grin: – Præcis som de to, så havde jeg heller aldrig fået lov at synge, hvis ikke jeg selv havde skrevet sangene.

Men – så ringe står det nu slet ikke til. Faktisk har nu 77-årige Kjeld Torbjørn bevaret mere af sin gamle sangstemme end omtalte Dylan. Og dét til trods for at han gennem 25 år slet ikke brugte den. Fra 1984, hvor det legendariske Slåbrock Band blev opløst, oplod frontmanden og sangskriveren kun sin røst ved familiefester og julegudstjenester. Indtil han i 2010 som efterlønner fik lysten til at optræde tilbage – og siden er det gået løs på scenerne rundt om, dels med nye sange, dels med de gamle Slåbrock-hits.

Kjeld Torbjørn var og er mr. Slåbrock, der (med undtagelse af ”Banko”) skrev alle de store hits, som det legendariske nordjyske band havde succes med i 1970’erne og ’80erne. I alt 3 vinyl-LP’er blev tilsammen solgt i langt over 100.000 eksemplarer. Og SB blev kendt som et af de mest forrygende live-bands i Danmark.

– Jo, selvfølgelig spiller Slåbrock Trio sangene fra de gyldne år i 1970erne og 80erne, siger Kjeld Torbjørn. Og det er sgu ikke kun for publikums skyld. Jeg kan stadig li’ at synge ”To gears Diesella” og ”A’e så glå ve dyjr” og ”Er min ring mon for stram til din finger”. Men jeg har osse et par nye i posen – og folk har taget virkelig godt imod numre som ”alt bli’r moderne igen” og ”Gerdas Grillbar” og “Go’en nier mæ stress”

Detaljer

Dato:
januar 20
Tidspunkt:
13:00
Hjemmeside:
https://tebstrupforsamlingshus.safeticket.dk/

Arrangør

Tebstrup forsamlingshus og Borgerforenig

Sted

Tebstrup forsamlingshus

SKAL DIT ARRANGEMENT OGSÅ MED I KALENDEREN?

 

  • Mailen skal indeholde enten et link til en omtale af arrangementer på jeres egne platforme eller en beskrivelse af oplysninger om sted, tidspunkt, evt. tilmelding og pris plus andre relevante oplysninger
  • Send det gerne i rigtig god tid før arrangementet