Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Røverhistorier fra Nordkap Rally

november 17 @ 18:30

3 kammerater, en 22 år gammel Volvo og 8000 km………
I februar deltog Team Hilbilly Express i velgørenshedsløbet Baltic Sea Circle Winter Edition 2022 i en 20 år gammel Volvo.
Løbet skulle gennemføres over 16 dage, uden brug af GPS, Google-maps, eller motorveje. Der skulle krydses ni lande med en rute længde på mere end 7500 km.
Det betød, at Team Hilbilly Express havde en del af benspænd, kreative ruter og muligheder for kør-selv eventyr hele vejen til Nordkap og hjem igen. Altså en rute, som Google-maps aldrig selv ville have foreslået. Det betød, at holdet selv måtte agere som mekaniker i tilfælde, hvis der opstod problemer med bilen på en øde vej eller skov.
Hør om hele deres eventyr hvor de blandt andet har været på en lukket drift-racerbane på en frossen sø i Nordsverige, krydset polarcirklen, set Lofoten og nordlys i Nordkap. De har krydset den vilde samiske og finske natur, set en eks-sovjet ubåd og militærbase i Baltikum og været forbi den flotte historiske by i Riga og Kaunas alt dette, på kun 16 dage.
Du kan derudover stille sulten med en bøfsandwich eller 2, så ved du det bliver en god fredag.
Tilmelding senest 14. november på linket herunder

Detaljer

Dato:
november 17
Tidspunkt:
18:30
Hjemmeside:
https://taaningf.nemtilmeld.dk/6/

Arrangør

Tåning forsamlingshus
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Tåning forsamlingshus
Se Sted hjemmeside

SKAL DIT ARRANGEMENT OGSÅ MED I KALENDEREN?

 

  • Mailen skal indeholde enten et link til en omtale af arrangementer på jeres egne platforme eller en beskrivelse af oplysninger om sted, tidspunkt, evt. tilmelding og pris plus andre relevante oplysninger
  • Send det gerne i rigtig god tid før arrangementet