Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Julebazar

november 27 @ 10:00 - 14:00

Gratis

Tåning kirke afholder gudstjeneste kl. 9.30, og alle der har lyst til mere fællesskab, julehygge og fejring af 1. Søndag i advent, er velkommen til at gå direkte til Tåning Forsamlingshus der åbner dørene kl. 10
Der vil være åbent for alle gæster i løbet af dagen fra 10-14.
• Også i år kan du købe en stand for 50,- hvis du er medlem af huset og 100,- for ikke medlemmer. Man må gerne deles om en stand. Husk selv duge til jeres bord. I kan sætte stand op lørdag d. 26. nov. i tidsrummet 13-17 og ellers fra kl. 9.00 d. 27.nov. Der er gratis kaffe/the eller en sodavand til jer med stand. Vi har 7-8 stande så skynd dig at booke en stand ved Birgitha på sms 60 17 40 41. Først til mølle.
Alle er velkommen til at kigge forbi. Der sælges mange fine ting og du kan købe både pølser m. brød og æbleskiver m. gløgg.
Der er også julehyggeborde, hvor du kan flette et julehjerte. Mon ikke sliknissen igen i år har været forbi med gratis slikposer til børnene?

Detaljer

Dato:
november 27
Tidspunkt:
10:00 - 14:00
Pris:
Gratis

Arrangør

Tåning forsamlingshus
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Tåning forsamlingshus
Se Sted hjemmeside

SKAL DIT ARRANGEMENT OGSÅ MED I KALENDEREN?

 

  • Mailen skal indeholde enten et link til en omtale af arrangementer på jeres egne platforme eller en beskrivelse af oplysninger om sted, tidspunkt, evt. tilmelding og pris plus andre relevante oplysninger
  • Send det gerne i rigtig god tid før arrangementet