Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Høstfest

september 24 @ 18:30 - september 25 @ 2:00

kr100

Som en hyldest til de gode gamle dage – og en plan om nye toner i 2023 -, afholdes Året Høstfest ikke helt, som det plejer. Vi har mixet jeres ønsker, de gode gamle dage og gjort festen lidt mere hyggelig end vanligt. Derfor inviteres hele lokalområdets beboere til høstfest med sjov, hygge og lokale indslag i forsamlingshuset.
 pak madkurven til Sammenskudsgilde.
Man medbringer en ret til fællesbordet. Bring en ret til det samme antal som man selv møder op med. Temaet er høstfest, men du må medbringe lige den ret du har lyst til.
Baren er velforsynet med vin, drinks og fadølsanlæg fra Skanderborg Bryghus.
F
orsamlingshuset serverer småkager og aftenkaffe.
Aftenens program vil være lokale indslag og musikken kommer fra egne højttalere. Altså ingen levende musik i år, men derimod en god playliste, så danseskoene skal pudses.
Har du en god historie, en sang eller et stykke musik, eller noget helt fjerde, så kontakt Kaj: 51 70 40 20 eller Christine: 25 77 13 02 på SMS eller ring op.
Det gælder osse, hvis du har lyst at være med til at pynte huset til festen, vil tage en time i baren eller har andre gode ideer og forslag.

Tilmelding senest 18. 09.
Vi glæder os til at se jer

Detaljer

Start:
september 24 @ 18:30
Slut:
september 25 @ 2:00
Pris:
kr100
https://taaningf.nemtilmeld.dk/3/

Arrangør

Tåning forsamlingshus
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Tåning forsamligshus
Se Sted hjemmeside

SKAL DIT ARRANGEMENT OGSÅ MED I KALENDEREN?

 

  • Mailen skal indeholde enten et link til en omtale af arrangementer på jeres egne platforme eller en beskrivelse af oplysninger om sted, tidspunkt, evt. tilmelding og pris plus andre relevante oplysninger
  • Send det gerne i rigtig god tid før arrangementet